A szokásos módon ,bolti élesztő nélkül, saját készítésű kovásszal sült a kenyerem, vas lábasban sütve , a napon kelesztve!
Gyönyörű a belseje is.
Mint, mindig, most is 2 lángos is készült a kenyértésztából.
Most ,tejfölösen, sajtosan, aprított medvehagymával.
A frissen sült gordon bleu és bundás csirkemell ,friss kenyérrel.
4 megjegyzés:
Szia Olgis!Légy szíves írd már le a kovászod és a kenyér receptjét.Összeállítását és sütését? Köszönöm.Teljes kiőrlésű tönköly búzából szoktam sütni.
Itt megtalálod. Az élesztőt 5dkg kovásszal helyettesítem. Köszönöm a megkeresést.
https://bloggeranyo.blogspot.hu/2013/03/heti-kenyerem.html
Itt a kovász leírása is.
https://bloggeranyo.blogspot.hu/2014/10/kenyer.html
Oh, ez igazán csodálatos!!
Megjegyzés küldése