30 dkg csirkemell
filé
50 dkg brokkoli
30 dkg gomba
10 dkg margarin-laktózmentes
4 dl kókusztej
1.5 dl alaplé
2 ek curry
por
só ízlés
szerint
bors ízlés
szerint
1 evőkanál étkezési keményítő
A húst felkockázzuk, a brokkolit és a gombát megtisztítjuk, a
brokkolit rózsáira szedjük, a gombákat négyfelé vágjuk.
A margarin felét serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a gombát
és a brokkolit, majd megpároljuk őket.
A zöldségeket félretesszük, majd a serpenyőben a maradék margarinon
5 percig pirítjuk a csirkét.
Felöntjük a húslevessel és a kókusztejjel.
Sóval, borssal és curryvel ízesítjük, a keményítővel pedig sűrítjük.
A zöldségeket visszatesszük a hús mellé, összeforraljuk, és ezzel
készen is vagyunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése