2017. február 11., szombat

Hagymás vér.

Kaptam ajándékba egy tál  vért .
Hagymás vér készült.
Vízben megabároltam a felkockázott vért.
 Leszűrtem.
 Jó sok hagymát, zsíron megfonnyasztottam , fűszerekkel ízesítettem.
Került bele:
 3 cikk fokhagyma szeletelve.
1 tk római kömény
1 tk kakukkfű
1 tk oreganó
1 tk majoranna
kevés izsóp
1 kk kapor
piros paprika
Ezek a fűszerek saját termésűek, szárítottak.
Ezekkel sült a vér.




4 megjegyzés:

Ani írta...

De rég ettem!!Nagyon szeretem!

Olgis írta...

Mi is nagyon szeretjük!Köszönöm a kommentedet!

Unknown írta...

én még tojást is szoktam bele tenni)

Olgis írta...

Biztosan finom, tojással is.Üdv, Olgis.