Zöldségekkel, vitamindús, ropogós, kis lapótyákat sütöttem.
2 db burgonya-(goldenburg burgonya)
1 db sárgarépa
1 fej hagyma
1 cikk fokhagyma
1 csokorpetrezselyem levél
3 db kisebb kelkáposzta levél
egy kis db sütőtök.
1 db tojás
annyi liszt, hogy össze álljon.
só, bors
saját ételízesítő, és zöld fűszerpor
zsiradék a sütéshez.
Káposztareszelőn reszeltem le a hozzávalókat.
A petrezselyem zöldet, és a kelkáposzta levelet késsel aprítottam bele.
Frissen hoztam fel a kertből, jól átteleltek!
Előző nap a rántott hús, házi zsírban sült.
Ezt a zsírt leszűrtem és ezt használtam fel a sütéshez.
Így még ízletesebb, ropogósabb lett.
A maradék tököt ,vékonyra szeletelve sült mellette.
A kelkáposzta maradék levele, egy hagyma is ropogósra sült.
A saját ízesítők!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése