Hasalja szalonnát füstöltem benne, 2 kg-ot és 2 db dagadót.
12 napig volt, csak sóban,(semmi más csak parajdi só) levet is engedett, forgattam benne párszor.
Bükkfa fűrészporral és kukorica kásával füstöltem-.
nagyon szép piros lett a kukoricától.
Tényleg nagyon finom.
Semmi adalék anyag, csak a parajdi só.
Úgy, ahogy őseink készítették.
A füstölt hússal, a dagadóval, kockázva töltike fog készülni, házi szitálású, kukorica kásával, torma levélbe ,káposztába tekerve és kacsa zsírral.
6 óra alatt kapott szép szint, csak az egyik borszesz égőt gyújtottam meg alatta, így szép lassan, nem nagyon forró füsttel készült el.
Ez a füstölő doboz egy kincset ér!
Mindenkinek ajánlani tudom, megéri meg vásárolni!
Már több mindent füstöltem benne.
ITT megtalálható a leírása, a füstölő doboz elérhetősége.
Legközelebb sajtot, halat, fogok füstölni benne, meg főtt tojást.
Legközelebb sajtot, halat, fogok füstölni benne, meg főtt tojást.
Már paprikát és sót is füstöltem benne.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése