Rákaptam a szentjános kenyér porra a karobra.
Remek kakaó pótló.
Édes, kevés kókusz virág cukrot
használtam hozzá.
Téglalap alakúra nyújtottam, megkentem olvasztott vajjal, kissé cukros darált dióval megszórtam.
Most kókusz virág cukrot használtam.
Majd megszórtam a karob porral és feltekertem, mint a bejglit.
Kétujjnyi széles csigákat vágtam, a csigák külsejét olvasztott vajjal kentem le, így sütés után szépen szétválnak.
Egy kerek, kivajazott sütőformába szorosan egymás mellé raktam ,egy rétegben. Pihent, kelt fél órát.
Szépen megkelt és 180 fokon sütöttem 25 -30 percig
A végén meglocsoltam tejszínnel, 5 percre még vissza tettem a sütőbe.
Csodásan puha és ízletes lett!
Ilyen a karob por.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése