fél kg túró(a túrót én készítettem)
1 ek finom liszt
2 ek griz
1 ek kendermag fehérje por
2 ek maszkarpone
1 ek langyos vaj
1kk sütőpor
cukor vagy édesítő-ízlés szerint
2 db tojás
csipet só.
Vanília aroma-nálam mandula aroma
A túrót villával áttörjük, elkeverjük a hozzávalókkal, fél órát pihentetjük.
Vizes, fagylaltos kanállal golyókat formáztam és panírba hempergettem.
PANIR: zsemlemorzsa
darált kukoríca pehely
szárított, pörkölt búza csira-ezek keveréke
darált kukoríca pehely
szárított, pörkölt búza csira-ezek keveréke
Bő, forró olajban sült.
Igy minden íz benne marad, ha vízben fő, sok aroma ki fő belőle.
Szárított, őrölt bodzavirággal ízesített, porcukorral havaztam be!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése