Minden nyáron készítek.
Sajnos a férjemnek nem segített, de neki kezdtem el "gyártani".
Vittem lefagyasztva a kórházba is.
Vittem lefagyasztva a kórházba is.
Készen nagyon drága és körülményes a szállítás.
Tönkölybúzát veszek, ami nincs koptatva, csíraképes. Áztatom, amíg kicsirázik.
Eszem is ilyen állapotban, nagyon ízletes, nekem legalábbis.
És nagyon egészséges.
Eszem is ilyen állapotban, nagyon ízletes, nekem legalábbis.
És nagyon egészséges.
Aztán elvetem .
Kint az udvaron letakarva, de éri a nap, mert egy műanyag lyukacsos rekesz van rajta. (mert a galamb, veréb kiverné)
Mikor már kikelt levehetem, akkor már semmi nem bántja.
Kint az udvaron letakarva, de éri a nap, mert egy műanyag lyukacsos rekesz van rajta. (mert a galamb, veréb kiverné)
Mikor már kikelt levehetem, akkor már semmi nem bántja.
Ollóval 3-4 alkalommal is learatom.
Aratom és ásványvízzel elkeverve össze turmixolom,leszűröm.
Gyönyörű zöld lesz.
Kis adagokban kerül a fagyóba, hetente iszom belőle.
Kis adagokban kerül a fagyóba, hetente iszom belőle.
Majd hozok fotót!
Most ilyen!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése