Befűszerezem.
Citrom bors, só, gírosz fűszerkeverék kerül rá.
Olajat hevítek, egy marék darabos diót megpirítok benne, kiszedem, félre teszem.
Citrom bors, só, gírosz fűszerkeverék kerül rá.
Olajat hevítek, egy marék darabos diót megpirítok benne, kiszedem, félre teszem.
Forró olajban a húsok mindkét
oldalát megpörösítem.
5 percig párolom, saját levében.
2dl vörös musttal
felöntöm.
Szójaszósz és egy szeletelt alma került még mellé.
5 perc párolás után
besűrítem 1 ek étkezési keményítő és 1 dl tejszín keverékével.
2 ek zöld dió befőtt levét, (szirupot) öntök hozzá.
Összefőzöm.
A végén a pirított dió is bele kerül.
A végén a pirított dió is bele kerül.
Nagyon pikáns íz és
színvilág.
A zöld dió édes pikáns íze keveredik a must édes és az alma savanykás ízével.
A köret vízben főtt gersli, vajban párolt mexikói zöldséggel.
Zöld dióval díszítem.
1 megjegyzés:
Húúú, fincsi kaja lehet. Már a leírástól is éhes lettem!:))
Megjegyzés küldése