2013. december 31., kedd

Sajtos, sonkás muffin, fűszeres, kenyér tésztából.


Mindig jó, ha van kézbe vehető apróság, ami átmenetileg enyhíti az éhségünket.
Ilyen a sós muffin.
A grissini, fűszeres  kenyér tésztából készítem.
Vékonyra nyújtom, cakkos formával köröket szaggatok. Egy kisebb virág formával ugyan annyi kerül még kiszúrásra.
A muffin sütőt kiolajozom, így kerül bele a kapszli.
Ráhelyezem a nagyobb darabot.
Mascarpone, egy pötty pizza fűszer, füstölt sonka, újból sajt.
Nálam most füstölt gomolya és fűszeres sajt került rá felváltva.



A kisebb virág formával lezárom.
Kicsit rá lapogatom.
Felvert tojással bekenem.

Bio szezámmag, köménymag, durva tengeri só keverékével megszórom.
160 C°-on sül 25 percig.



Nincsenek megjegyzések: