Nagyon szeretjük a házi készítésű tésztákat.
Annyi félét kipróbáltam már.
Újabban céklaporral pirosra, medvehagymával,szárított (porított)rukkolával zöldre színezem, de használhattok ételszínezőt is, ami nem műanyag alapú.
Újabban céklaporral pirosra, medvehagymával,szárított (porított)rukkolával zöldre színezem, de használhattok ételszínezőt is, ami nem műanyag alapú.
csíkosat,
Most pelmenyihez gyúrtam egy vajas,oregánós tésztát.
Jutott belőle, hogy kipróbáljak egy új fajta formázást.
Legutóbb a Cavatellit készítettem, szövő bordán.
Ennek mintájára próbálkoztam most egy hasonló alakúval.
Ma kétszer is a kezembe került a hullámos szeletelőm, szinte kínálta magát, hogy próbáljam ki.
Meg is történt.
Nézzétek csak!
Ez sikeredett belőle.
Már meg is száradtak az aszaló gépben.